A Kulform névre keresztelt kis cég számtalan apró matricás ötlettel teszi maga körül a világot szebbé és viccesebbé a gyereket célozva termékeivel.

Könnyen beszerezhető IKEA bútorokat alapul véve matricákkal segít azokat olyanná alakítani, hogy minden kisgyermek fantáziáját megmozgassa.

Itt van mindjárt a kedvencem, ahol egy Kallax polcból lett játékkonyha pillanatok alatt.

Hogy tetszik ez az Eket polcos elemmel készült megoldás?

Persze az eredeti Duktig játék konyhát is lehet tovább turbózni, hogy még jobban hasonlítson egy igazira. Sütő, sütőrács, főzőlapok, mikró.

Mit szóltok egy ilyen grillsütőhöz? Csak egy kerek Mammut vagy egy a képen is szereplő Flisat gyerek ülőke kell hozzá.

Ha már a széknél tartunk, legyen asztal is, a LACK asztalokat igazán könnyű felturbózni az alábbi matricákkal játékfelületekké. A matricák folytatólagosak, így több asztalt egymás mellé állítva komoly autózós felület alakítható ki.

Habár a Ki nevet a végén? igazi retro játék és van az ovis korosztálynak való számtalan jobb, a társasjáték etikettet (vesztés, nyerés, becsületes játék) és a számlálást elsajátítani remek megoldás. Különösen, ha kreatívak vagyunk a bábuk tekintetében, és LEGO figurákkal, Stikeezekkel játszunk.

Lindának az IKEA-s fali lámpák felturbózására is van ötlete, hogy tetszik nektek ez a bárányos megoldás? Igaz, ez a már csak használtan kapható Drömsyn lámpával készült, de az Upplyst is hasonló, és könnyen beszerezhető.

Ha baba etetőszék akkor Antilop. Mindkét gyerekemnél alig vártam, hogy a párnázott, de nehezen tisztítható és hatalmas monstrumokat lecseréljem és ebben ülhessenek végre a lányok az asztalhoz. Azt hiszem, ezekkel a matricákkal még szerethetőbbek lesznek.

Különösen tetszik, hogy Linda skandinávként valószínűleg itta magába a stílust, így a matricái soha nem giccsesek, mindig épp annyi, ami szükséges. Többnyire nem csak fekete színben kaphatóak, így bár nekem messze ezek tetszenek a legjobban, (a gyerekek úgyis kiszíneznek mindent gondolatban. 🙂 ) más színekben is beszerezhetőek.

Kulform

Képek forrása: Kulform