Virágot, gyümölcsöt, és a természet egyéb kincsét gyakran használjuk fel díszítésként, zöldségekkel díszíteni azonban valamiért kissé szokatlannak számít. Pedig milyen csodásan mutat pl. a kelbimbótorony! Százszor inkább rakom toronyba, mint a tányéromra.
A terített asztal is oly könnyedén szépíthető zöldségekkel. Mindössze ne egy tálra halmozzuk vegyesen az ehető kerti finomságokat, hanem szépen ötletesen mintegy ehető díszként helyezzük el őket itt-ott az asztalon.
És végül egy kis vidámság, ötletes állatfigurák zöldségekből innen.
Képek forrása: Midwest Living, Pottery Barn, Epicurious, Fotobank
Juj de jó! Mindenben egyetértek, kivéve a kelbimbót. Nekem a tányéromra is jöhet… tényleg, milyen régen ettem. Megyek is és csinálok!
Ezek szenzációsak! 🙂
Őrült jók!
Én még a krumplist és a tököst is feltettem volna. Azok a legcukibbak. 🙂
Ja és szeretem a kelbimbót!
Az articsóka is gyönyörű! Kár, hogy itthon még mindig egzotikusnak számít és alig találkozhatunk vele.
Az articsóka nekem is bejön, pedig nem vagyok sajnos nagy zöldségfogysztó. Pizzán rendszeresen eszem, és isteni, de ha nyersen elém kerülne nem is tudnék hirtelen mit kezdeni vele. Illetve de. Csokorba kötném, és vázába tenném. 🙂