A hímzett szekrény

Hímzett torta után hímzett szekrény következik, mely remek ötlet, ha a festéken túl mással is fel szeretnénk dobni egy unalmas régi bútordarabot. Diane a hideg tél közepén állt elő színes ötletével 7 éves gyermeke számára.

hímzett szekrény

Egy régi IKEA (mi más?!) szekrényt csiszolás és alapozást követően kézi fúróval a tervezett mintának megfelelően először kis átmérőjű, majd nagyobb fúrófejjel  kilyuggatott, majd a lyukak szélét lesmirglizte. Erre kent 2 réteg zöld festéket, majd a száradást követően a lyukakon színes pamutszálakat fűzött át hímzésnek megfelelően. Pénztárca kímélő, mégis egyedi és látványos a megoldás, mely különleges, kisssé etnós hangulatot kölcsönöz a felújított bútornak.

átalakítás előtti szekrény

fonallal hímzett szekrény etnó

Nagyon bejön az ötlet, és elgondolkodtat milyen is lenne magyarosabb mintával egy felújított, modernre hangolt népies parasztházban?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Dekorella Instagram közösségéhez vagy Facebook csoportjához ahol friss hírekkel, extra tartalmakkal, kulisszatitkokkal várunk. Tematikus csoportokba rendezett inspirációs képekért pedig a Dekorella Pinterest oldalát keresd fel.

Comments

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


5 − = egy