Tökjó – a csipke

Ha a decoupage-os tök technikája nem tetszett, nehéznek, pepecselőnek tűnt és nem vállalkoztál rá, ma egy neked való egyszerűbb megoldást hoztam.

Tök csipkében

Csomagoljuk a tököt egy fekete csipkébe. Ha könnyíteni akarunk a dolgunkon, egy már nem használt rugalmas csipkezokni vagy csipkeharisnya legyen a borítás, hiszen ez szépen rásimul a tökre. Persze ez csak kisebb darabok esetén működik.

csipkeborítású tök

Tök csipke borítással

A még harmonikusabb hatás érdekében (legalábbis nekem így sokkal jobban tetszik) a tök szárát fessük feketére.  Egy szintén fekete masni teszi tökéletessé az összképet.

Tök csipke borítással és masnival

Ugye csábos és szexi lett a tök?

Forráshoz kattints a képre!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Dekorella Instagram közösségéhez vagy Facebook csoportjához ahol friss hírekkel, extra tartalmakkal, kulisszatitkokkal várunk. Tematikus csoportokba rendezett inspirációs képekért pedig a Dekorella Pinterest oldalát keresd fel.

Comments

  1. POÓS KATALIN says

    Kedves Dekorella!
    Este 11 óra van és én hangosan nevetek!!!Óriási ötlet,nagyon-nagyon tetszik!Ez olyan kerék féle dolog nem?Csak ki kellett találni…szuper..matatok a fiókban..hátha akad néhány csipkés feláldozható:))))

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


8 × öt =