Az őszi asztal

Bár a képek egy Hálaadásra feldíszített ünnepi asztal terítését mutatják, középpontban az elmaradhatatlan pulykával, de Hálaadás nélkül is bárkit megihlethetnek az egyszerű, de annál hatásosabb, igazi őszi hangulatú terítési trükkök. Az őszi színek használata, a gyertyák, a mécsesek, a különböző felbukkanó csonthéjas termések a színes, kunkorodó levelek  meghitt őszies hangulatot sugallnak. Érdemes kiélvezni minden évszakot, és lelkesen felhasználni felkínált „gyümölcseit” a dekorációkhoz is.

Őszi asztalterítés

őszi asztaldekoráció

őszi dekor

őszi dekoráció

Őszi asztali dekoráció

őszi dekoráció csonthéjasokkal, levelekkel

Képek forrása: Pottery Barn

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Dekorella Instagram közösségéhez vagy Facebook csoportjához ahol friss hírekkel, extra tartalmakkal, kulisszatitkokkal várunk. Tematikus csoportokba rendezett inspirációs képekért pedig a Dekorella Pinterest oldalát keresd fel.

Comments

 1. Tamás says

  Meglepő, hogy az elsárgult falevél, amire kint rálépünk és a mogyoró héja, amit pucolás után kidobunk, itt főszerephez jutnak!

 2. says

  Ha ilyen képeket látok, megfogadom legközelebb én is időben tervezem és rendezem az asztalt, olyan alaposan ügyelve a részletekre, ahogyan itt, de én folyton későn kapcsolok, így valami mindig hiányzik. :-))))) Nagyon szép!

 3. says

  Tamás, részben ez fogott meg ebben az asztaldíszítésben, hogy kis egyszerű értéktelen dolgok fokozzák a hangulatot, könnyű utánozni. Én fogom is. 🙂

  Kisflanc, pont ez a jó ebben, hogy csak kimész a terítéskor egy nyaláb levélért, és a kamrába egy marok mogyiért és már kész is. 🙂

 4. POÓS KATALIN says

  Tamás!!
  Gratulálok,hogy észrevette ezeket az apró,lélekmelegítő dolgokat.Nem mindennapi egy férfitől.hisz csak legfeljebb jól érzik magukat egy szépen terített asztalnál,de ritkán fogalmazódik meg,mitől is volt olyan jó ott üldögélni még az étkezés után is egy kicsit..Maradjon ilyen!
  És még egy apró megjegyzés:ezeket annyira jó megcsinálni,annyira jó ránézni,olyan meghitt,boldog életre utal..és ez jó.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


7 × = ötven hat